comrade forever !

Once upon a time .....

Assalamualaikum ! 
hye kawan2 ! sekarang ni kan aku nak cerita pasal
sorang kawan aku ni nama dia
Farah Wahidah Has Bt Haris .
hmm , dia ni dikira comrade aku lahh ,
nak taw apa maksud COMRADE ??
pergi tgk kamus (bak kata syieda) :P
hehe .... takdalahhh , just joke bebehhh ! 
comrade ni maksod die kawan sejati :)
aku sayang gila dekat dia ! fyi ,, aku dengan dia dah
kenal since standard 1 lagi ... beb ! lama uhh ! dah
nak dekat 10 tahun dah aku kenal dengan dia .
tapi , lumrah hidup kann , setiap hubungan dekat atas 
dunia ni mesti ada dugaan dan cabaran kann ?
macam tuh jugak aku dengan dia . apa2 pon .
aku harap sangat aku dengan dia dapat hadapi semua tuh .
cehhhh , ayat macam pasangan tengah bercinta lahh pulakk !
huhu :p tapi aku  serius ni , hehe . hm , furthermore ,aku nak
cite hari tuh aku keluar jalan2 dengan dia dekat wangsawalk .
first2 sampai jeh dekat wangsawalk uh die tros bawak
aku pergi tandas sambil mem-bumbling cakap tudung aku
selekeh , then dia betolkan , hehe . tapi betol lah apa dia cakap ,
aku memang selekeh pon time uh coz time aku nak 
pakai tdg memang tengah rush gila lahh ! hehe .
then kitorang pergi makan dekat Ayam Penyet sebab
perot aku ni tengah laparkan , huhu . makan Farah belanja ,
thankies farah ! ada masa aku pulak yang belanja kau ehh . 
then kitorang pergi tgv , first decide nak tengok cerita
snow white and the huntsman , even aku dah tgk dah cite uh .
tapi disebabkan tiket pukol 5.20 uh hanya seat2 depan je
kosong . goodbye fairwell lahh yee !
last , decide tgk cerita the avengers coz aku belum tgk
lagi cerita uh . thanks lagi sekali coz beralah dengan aku , huhu .
then , kita pergi karoke kottttttttttt ! first time wehh
aku pergi karoke ! tapi teramat lah best !
aku rasa mcam tak nak blah jehh from tmpt karoke uhh ! 
huhu . jam berdetik punya berdetik , dah maghrib dahh .
lagi pun time tuh mak aku dah sampai , kena lah balik .
 hehe . apa2 pon , i really had a great time . 
terima kasih kawan :)

ni lah farah ! <3 

 ~The End~ 

Ya Allah,ampunilah dosa-dosaku :')

kawan2 :)

Once upon a time ......
Assalamualikummm ! 
udah lama benor aku tak post dah kann .
dari dulu aku mmg nak post stiap hari . tapi 
dah aku ni 'rajin' sangat kan , hehe :p
apa2 pon , hari ni kan aku nak benor cerita pasal
kawan2 aku . of coz lahh aku nak citer yang molek2 .
takde makne dehh nak cite yg ntah pape .
enggak elok dehh . dosa taw ! huhu . tapi utk post seterusnya 
lahh ye .ikot flowww duluu . 
tengoklahh anda ranking ke berapa ?? haha . *joke

~The End~ 

 



Ya Allah,ampunilah dosa-dosaku :')