S.M.I.L.E

Once upon a time ...
smile as you live !
read that word , and mean it in your heart
and don't just simply denied it .
memang susah nak senyum , lagi2 bila hati kita tengah sakit .
but  ...

aku rasa benda ni lagi senang sebab
tak semua orang boleh faham kenapa kita
sakit hati . kadang2 dorang sendiri akan mempersoalkan .
cakap pasal ni , aku teringat ayat Miss Cath 
"you're never think about others , u'll always think about urself"
Miss Cath , it is very true .
ye , kadang2 aku memang macam tu tapi at least aku dah sedar .
aku tak sedih aku ada kawan macam korang ,
tapi aku sedih cara korang layan org sekeliling korang . tapi ,
aku faham nobody perfect kan ?

so , i've decided that i'll let it go .
tapi , aku kadang2 bersyukur sebab ada someone ni
sentiasa buat aku tersenyum . no matter what :)
its just a simple word but it can make me smile .
MIMI , my friends always said let it go when it is not yours .
yes , looks easy but have u tried it ?
i've tried so many times but its really HARD !
i just want to say THANK YOU because u'll always made
me smile whenever u dont know.



Ya Allah,ampunilah dosa-dosaku :')

kami GILA2 !

Once upon a time ...
haihai ! kepada sesiapa yang sedang blogwalking
di blog ini , huhu . First n foremost , Happy Eid everyone !
Hope u'll enjoy this moment and dont forget about
our lovely TRIALform 5 je laa. :)
base kepada tajok , jgn salah faham yeee , tajuk mengatakan
KAMI GILA2 bukan  KAMI GILA ;D
actually aku nak tunjukkan gambar sebenarnya ,
masa ni aku dengan kawan aku yg bernama Qarna 
pergi PSP konon2 lah nak belajar kat tempat yg lebih selesa .
tapi bila masuk PSP lain pulak jadinya . copcop !
kitorang buang masa just dalam 15 minit je kayh , no worries ! ;p
fyi , kitorang tangkap gamba guna fon aku yg sejak azali
mmg tak boleh bawak lah kan , lagi2 fon kamera ..
tapi , apa aku kisahhhh ??? huuuuu~
kitorang tangkap gamba mengikot TERMS N CONDITIONS
yg telah ditetapkan .
yeahh ! sounds cracy actually :)

FIRST GAMBAR !

Muka Gembira !!


Muka ke-PELIK-an 


Muka SEMANGAT :0


Muka ANNOYING !


Muka sedih T.T


Muka mintak maap 


okayyyyy ! thats all from me .
to all , kadang2 tak salah kan nak jadi gila2 ,
sebab tu antara satu untuk hilangkan rasa sedih .
friends , i MEAN it ! :)








Ya Allah,ampunilah dosa-dosaku :')