ListING . . .

Once upon a time...

MERDEKA!!
is the first word I want to say right now .
Aku rasa gembira gle mse 28 November pukul 4.30 pm
aku dah habis SPM kott !!! korang percaya tak lepas ni korang dah
tak payah nak sibuk2 pker apa2 pasal sekolah . meh aku list jap apa yg 
aku kene pker time zaman persekolahan aku dulu :)

1. kepada budak asrama lah especially,siapkan hw yg ckgu bagi even 
time bulan disember.
2. kene kocoh2 beli barang skola.beg baru, penselbox baru , sume baru ahh !
3. rasa homesick dah menyerbu diri , yela , sebulan lebih kott diri ni dijaga
oleh mak bapak kat umah . korang aq xtaw la, aku ?hekhekhek :P
4. kene bngon awal2 pagi , gy daftar cepat2 trutama nak cepat sampai dorm ,
pasal dorm jehh otak aku selalu set 'the last girl gets the worst place'
5. kene kemas tempat , pastu lambai parents , dorang nak balik dahh .
6. first2 diam jeh , pabila malam menjelma . apa lagi !!!!
7 . orientasi sekolah kira2 dalam seminggu lah .time 2 lah dapat buku teks sume .

everyone . all i want to say is MY LIFE AS A STUDENT IN HIGHSCHOLL
IS OVER !!!!!


aduhh , cakap pasal buku teks ni . buke teks chemist aku hilang . tapi serius 
kot aku ingat lagi aku bawak buku teks chemist aku uh bawak
balik dorm dari kelas sebab aku nak belajar chemist hujung minggu uh . then kat dorm
aku nak kemas2 tmpat aku so aku letak buku2 aku sume kat tempat
jannah yg seberguna uh termasuk buku chemist aku . tup2 time aku nak belajar chemist
dah hilang .entahla , kalau niat org uh nak mencurik sebab taknak bayar 
denda hilang buku teks aku halalkan jela . tapi ,, ingat2 la ye
balasan hukum karma , huhu . pape pon tahun depan aku kena bayar
denda uh time aku nak amek result spm aku . 
oke , sekarang ni aku nak listkan pulak rancangan2 aku after SPM :)


1. aku nak beli novel banyak2 . nak balun semua ! hekhek
2. aku nak sunway lagoon dengan qarna 
3. aku nak pergi gym :)
4. aku nak amek lesen kereta , bolah aku bawak mak aku pergi jalan2
5.aku nak belajar memasak.
6. aku nak kerja,dapat duit aku nak belanja mak aku makan.

ranncangan aku after SPM setakat tuh je la buat masa ni , yang lain aku tak
pker lagi nak buat apa. tapi ble aku pker balik sanggup ke aku nak keje ?
aku memang nak keje tapi aku takut , takut kene marah dengan customer
sebenarnye , hehe . setakat hari ni lah dah tiga org kawan aku 
dah start keje . serius jeles kottt :(



Ya Allah,ampunilah dosa-dosaku :')